قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۸/۰۷ - ۱۸:۳۶

ادامه پیشروی عراقی‌ها و فروپاشی کامل صفوف داعش در الانبار

منابع عراقی تاکید کردند صفوف باندهای تروریستی داعش پس از انهدام خطوط دفاعی و همچنین عملیات انهدام تونل‌ها توسط نیروهای امنیتی، از هم فروپاشیده است.

ادامه پیشروی عراقی‌ها و فروپاشی کامل صفوف داعش در الانبار

به گزارش سراج24،هسته اطلاعاتی عراق از جدایی‌های جدید در صفوف باندهای شکست خورده داعش در استان الانبار در نتیجه خسارت‌ها و تلفاتی که متحمل شده‌اند که این شکست‌ها در برابر نیروهای امنیتی و نیروهای داوطلب مردمی عراق همچنان ادامه دارد.

رئیس سازمان اطلاعات و هسته اطلاعاتی به الصباح گفته است باندهای داعشی در الرمادی در نتیجه پیشروی نیروهای امنیتی و مردمی و آزادسازی بسیاری از مناطق و محله‌های شهرهایی از استان الانبار از لوث آنها متحمل شکست دیگری شده‌اند .

وی تاکید کرد وضع تروریست‌های خارجی و عرب باند داعش به گونه‌ای است که آنها دو گزینه بیشتر ندارند یا تسلیم شدن یا اینکه به دست نیروهای شجاع مردمی و امنیتی کشته شوند.

این مقام اطلاعاتی عراق تصریح کرد صفوف باندهای تروریستی داعش پس از انهدام خطوط دفاعی و همچنین عملیات انهدام تونل‌ها توسط نیروهای امنیتی، از هم فروپاشیده است، زیرا اقدام نیروهای امنیتی در منهدم کردن تونل‌های داعشی‌ها نقش زیادی در صید آنها توسط هواپیماها، توپخانه‌ها و تیم‌های تاکتیکی داشته است.

وی تاکید کرد عملیات آزادسازی شهرستان بیجی و اطراف آن و حرکت نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی به سمت آزادسازی موصل، موجی از رعب و وحشت در صفوف داعشی‌ها به وجود آورده است.

این مقام اطلاعاتی عراق افزود هماهنگی نظامی و اطلاعاتی نقش زیادی در ایجاد هرج و مرج و بی‌اعتمادی میان داعشی‌ها ایفا کرده است و داعش با وجود برخورداری از تروریست‌های مناطق دیگر و اعضای انتحاری خود دیگر قادر به ایستادگی در برابر نیروهای امنیتی و داوطلب مردمی نیست که دامنه عملیاتشان گسترش یافته است.

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••